Синдикатите в Лукойл твърдят, че рафинерията е платила всички дължими

...
Синдикатите в Лукойл твърдят, че рафинерията е платила всички дължими
Коментари Харесай

Лукойл е платила всичко на държавата, убеждават синдикатите

Синдикатите в " Лукойл " настояват, че рафинерията е платила всички дължими суми към страната, оповестява БНР.

След тричасово съвещание Синдикатът на нефтохимиците реши, че ще употребява всички законови средства, с цел да отбрани работните места на хората.

Президентът на синдиката на нефтохимиците Павлин Ваковски съобщи, че в " Лукойл " работят 5 000 души, които ще останат на улицата, в случай че рафинерията спре работа.

" Всичко това, което политическите партии и някои стопански ползи, които се прокрадват във всички тези решения, демонстрират следното: че размотаването на дерогацията като пешка, като рекет против нашия шеф, тормози доста хората в " Лукойл-Нефтохим " -Бургас за техните работни места ", акцентира той.

Припомняме, по-рано през днешния ден при закрити врата в рафинерията, на което беше разисквано какви дейности да бъдат подхванати при анулация на дерогацията за съветски нефт.
 Да се анулира дерогацията за
Да се анулира дерогацията за " Лукойл " до 7 дни е невероятно, отсече Денков

Реалистично било да се събират свръхпечалбите на рафинерията от разликата в цените на двата типа петрол

Премиерът Николай Денков съобщи, че е за " Лукойл " до 7 дни.

На брифинг в Народното събрание пък съпредседателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски разгласи, че от - над 500 млн. лв. , които са се пробвали да избегнат, внасяйки промяна в данъчната си декларация.

В събота, часове след изявление на ръководителя на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова, следващото, за предварително преустановяване на дерогацията на " Лукойл " и че желае още в понеделник Национална агенция за приходите и Митниците да рапортуват за държанието на компанията.

такова предложение за предварително преустановяване в края на септември месец, като , защото това може да сътвори трус на пазара.

Вчера финансовият министър Асен Василев попита обаче какво ново в действителност се предлага.
 Симеон Дянков се срами от пазарлъците на държавното управление с
Симеон Дянков се срами от пазарлъците на държавното управление с " Лукойл "

Румен Спецов бил изчезналият воин в проблема с рафинерията

Преди дни в изявление в западна медия, че държавното управление има информация за опити за продажба на рафинерията от страна на съветската компания " Лукойл ". Информацията бе, въпреки и. От " Лукойл " обаче няколко пъти предизвестиха, че предварителният отвод от съветски нефт на петролната рафинерия в България и напомни, че има и.

Паралелно с информацията за опити за продажба на бургаската рафинерия, президентът Румен Радев разгласи, че една договорка за продажба би се случила на мрачно.

Още преди месец шефът на Национална агенция за приходите Румен Спецов призна, че не открива финансово обвързващ " Лукойл " документ, тъй че да може да се търси предплатено заплащане на налога, .

Плащането на налози от " Лукойл " е в действителност едно , от март месец 2023 година,
 След опасността на Борисов и Пеевски
След опасността на Борисов и Пеевски " Лукойл " си заплаща налозите

Делян Пеевски: Нека „ Лукойл “ да ни чуят ясно
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР