Синдикатите на работещите в Ер Франс обявиха, че отменят планираните

...
Синдикатите на работещите в Ер Франс обявиха, че отменят планираните
Коментари Харесай

Профсъюзите в Ер Франс отмениха планираните за юни поредни стачни действия

Синдикатите на работещите в " Ер Франс " оповестиха, че анулират плануваните за 23-ти и 26-и юни следващи протестни дейности, оповестява френският всекидневник Les Echos.

Профсъюзът на водачите SNPL AF означи в свое публично изказване, че стачката е била анулирана като жест в очакване на назначението на нов основен изпълнителен шеф, отбелязва френското издание.

Трябва да се има поради, че през предходната седмица въздухоплавателната компания Air France-KLM прикани синдикатите да отдръпват плануваните за този месец нови протестни дейности, заявявайки, че сегашният мениджърски екип няма мандат за воденето на договаряния за заплащането на труда.

Акциите на Air France-KLM нарастват внимателно с 0,5% при започване на търговията във вторник като реакция на новината за анулираните протестни дейности. Възходящото придвижване обаче наподобява лимитирано на фона на засилващите се инвеститорски страхове в световен проект от действителна комерсиална война сред двете най-големи стопански системи в света, откакто Доналд Тръмп заплаши Пекин с спомагателни мита за вноса на китайски артикули в Съединени американски щати за 200 милиарда $. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР