Синдикатът, представляващ офицерите от затвора в Ню Йорк, изпрати камиони

...
Синдикатът, представляващ офицерите от затвора в Ню Йорк, изпрати камиони
Коментари Харесай

Профсъюзът на поправителните служители в Ню Йорк използва камиони, за да критикува плана на Общинския съвет за забрана на изолацията

Синдикатът, представляващ офицерите от пандиза в Ню Йорк, изпрати камиони с билбордове, предупреждаващи против проекта на Градския съвет за възбрана на изолацията - който съгласно тях ще заплаши сигурността на надзирателите и пандизчиите.

Доброжелателната асоциация на поправителните чиновници (COBA) стартира 11-часова атака в понеделник, призовавайки членовете на съвета да не гласоподават за законодателството и критикувайки публичния юрист Джуман Уилямс, който спонсорира законопроекта, който се чака да бъде признат в сряда.

„ Jumaane Williams се застъпва за отбрана на причинителите на принуждение, вместо да направи нашите затвори по-безопасни за всички “, гласеше реклама, закачена на един от камионите, изпратени из града от синдиката.

„ Кой заплаща цената в пандизите в Ню Йорк? “ различен знак се чете.

Според профсъюза 6500 чиновници на поправителния отдел на Ню Йорк (DOC) са били нападнати от пандизчии в остров Рикърс и други затвори през последните три години.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР