Синдикатът на служителите в затворите в България (ССЗБ) отложи протеста

...
Синдикатът на служителите в затворите в България (ССЗБ) отложи протеста
Коментари Харесай

Протестът на служителите в затворите се отлага, но исканията им остават

Синдикатът на чиновниците в пандизите в България (ССЗБ) отсрочи митинга си за на следващия ден, само че разясни, че това не е анулация.

В позиция до медиите от ССЗБ показват, че решението е съобразено със съществуващото напрежение в страната и получени сигнали за това, че до края на месеца има разнообразни мероприятия, което основава риск от неуспех на митинга.

От синдиката задават въпроса " може ли един цялостен министър на правораздаването да не вижда напрежението в системата и заплахата от основаване на дефицити в сигурността на местата за отнемане от независимост ". 

По мотив изказванията, че Министерство на правораздаването е икономисало 871 хиляди лева от ексклузивен труд, от ССЗБ споделят, че ведомството отхвърля да актуализира в сходство с измененията в нормативната уредба за страната спомагателното заплащане за всеки отработен нощен час.

От синдиката показват, че се опълчват изрично и на " етикетирането на организацията от политическото управление като зложелател на всевъзможни промени във ведомството ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР