Синдиката на администрацията в МВР са подкрепили бюджета за 2019

...
Синдиката на администрацията в МВР са подкрепили бюджета за 2019
Коментари Харесай

Цветанов иска стихосбирка от талантливите служители в МВР

Синдиката на администрацията в Министерство на вътрешните работи са подкрепили бюджета за 2019 година във стихотворна форма, а Цветан Цветанов е предложи на Младен Маринов да издаде стихосбирка на надарените чиновници.
Днес имаше съвещание на парламентарната вътрешна комисия, на което се гледаше бюджетът на Министерство на вътрешните работи за 2019 година На фона на множеството рецензии към предложенията на държавното управление за разпределението на финансите през следващиата година, подопечните на Младен Маринов се оказват креативен и нежни души. Одобрили са с изключение на с гласоподаване и в стихотворна форма препоръчаните им промени и пари.

На съвещанието е подчертано на това, че милиард и половина лв. ще е бюджетът на Министерство на вътрешните работи за 2019 година. 200 милиона лв. повече отиват за полицейски заплати. Само преди дни стана ясно, че скрито уволняват над 5000 чиновници от Министерство на вътрешните работи, а те се готвят за протест.

От синдиката на администрацията в Министерство на вътрешните работи са подкрепили бюджета на силовото ведомство със стих. Цветан Цветанов предложи на министъра да издаде стихосбирка на надарените чиновници. С това бюджетът на Министерство на вътрешните работи за 2019 година мина на първо четене в комисия, оповестява news.bg

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР