Синдикат на служителите в затворите в България официално обяви Програма

...
Синдикат на служителите в затворите в България официално обяви Програма
Коментари Харесай

Синдикатът на надзирателите с нови мерки към протестите


Синдикат на чиновниците в пандизите в България публично разгласи Програма за продължение на протестните дейности " Европа и за нас ". Управителният съвет на синдиката показа стратегия за протестни дейности на чиновниците на пандизите и правосъдните охранители по време на българското европредседателство.

Тя ще се показва в от време на време складиране на писма до Министерски съвет, Министерство на финансите и Министерство на правораздаването, правене на подписка персонално до министър – ръководителя, Народното събрание и еврокомисаря по правораздаване, писмо до Представителството на Европейска комисия и посолствата, групова тъжба до Омбудсмана, искане (предложение) до Народно събрание и ППП за инкорпориране (въвеждане) на субективното право на СТАЧКА, както и митинг по време на Конференцията, отдадена на Регламента за основаване на Службата на европейския прокурор на 26 март 2018 година в резиденция " Бояна ".

Ще продължат и локалните митинги пред пандизите в цялата страна. Програмата е призната късно вечерта на 14 март, като продължение на подетата акция " Европа и за нас " с съществена цел митингите да бъдат развой в развиване, който ще продължи колкото е належащо против унизителното отношение на Министерски съвет по отношение на пенитенциарната общественост в България.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР