Синдикат на служителите в затворите в България и СНЦ „Синдикат

...
Синдикат на служителите в затворите в България и СНЦ „Синдикат
Коментари Харесай

След среща с Борисов служителите на затворите отменят протестите

Синдикат на чиновниците в пандизите в България и Сдружение с нестопанска цел „ Синдикат защита “ организираха среща с премиера Бойко Борисов и правосъдния министър Цецка Цачева . На срещата при министър-председателя бяха разисквани настояванията на синдикалните организации, сложени в хода протестните им дейности, оповестиха от Синдиката на чиновниците в пандизите в България.
Премиерът пое ангажимент за разпределяне на спомагателни средства за двете основни дирекции Групово дело „ Изпълнение на наказванията “ и Групово дело „ Охрана “. Отпуснатите в допълнение средства би трябвало да послужат за увеличение на главните месечни хонорари и равнене на сумите плащани за характерни служебни действия с тези в Министерство на вътрешните работи.
В следваща среща в Министерството на правораздаването бяха избрани софтуерните стъпки, разпределени съответните задания със периоди за осъществяването им. Уговорена беше и последваща среща в Министерството на правораздаването на 29 март.
Синдикат на чиновниците в пандизите в България пое ангажимент да уведоми членовете си и след разискване на направените през вчерашния ден оферти, до края на седмицата УС да разгласи решението си дали ще продължат протестните дейности.
В тази връзка е планувано съвещание на Управителния съвет на сдружението за 23 март в град Пловдив.
До вземането на решение по направените оферти се приключват авансово плануваните до края на седмицата местни митинги в градовете Ловеч, Враца, Пазарджик и Стара Загора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР