Синдикалистката Ваня Григорова влиза в битката за София. Тя официално

...
Синдикалистката Ваня Григорова влиза в битката за София. Тя официално
Коментари Харесай

Ваня Григорова влиза в битката за София с манифест за един демократичен град

Синдикалистката Ваня Григорова влиза в борбата за София. Тя публично бе показана като на конференция на БСП-София и " Левицата ". Тя оповести и целите, които планува да отстоява като градоначалник.

Обикновените хора постоянно се усещат нечути, посочи синдикалистката. А милионерите си купували въздействие. Тя влиза в битката кметския стол с манифест за един либерален град. Григорова увери, че познава добре проблемите в общината. Тя дава обещание да спре концесиите и аутсорсинга на услуги в столицата и да демонтира постройките, които стопират въздушните течения в София.

Заедно и всички не са празни понятия, акцентира Григорова. София ще е за всички, а не за малко на брой, които имат пари. София за всички, е мотото на акцията й , разгласи тя на конференцията.

Най-големият зложелател на българските жители е апатията, посочи Григорова. Когато ние пасуваме, бесуването ликува, по мнението й. Когато има безмълвие, гласът на парите е доста мощен, акцентира синдикалистката.

Ваня Григорова ще прегледа общинските услуги, които са дадени на концесия , и даде за образец концесията на " Софийска вода ". Все повече линии на градския превоз се дават на частни компании, по думите й. За нея проблем на София остава сметопочистването. Общинското сдружение сега е сложено на колене, посочи тя. Няма приюти, регистрира още Григорова. Тя даде обещание софиянци да схванат по какъв начин се харчат парите в столицата и увери, че ще чува какви са целите на софиянци. Григорова ще приказва с хората, които са изключени - жителите на крайните квартали. И хората от крайните квартали трябвало да живеят почтено. София е за всички, безапелационна бе тя.

Лидерът на БСП-София Иван Таков се разгласи против порочния модел в столицата. Григорова, по думите му, ще води тежка борба със статуквото и сглобката. Той подлага на критика огражденията към Паметника на Съветската войска от общинските управляващи. Тук сме да променим София, разгласи Таков. София може да бъде ръководена и по различен метод, съобщи той.

Председателят на " Левицата " Костадин Паскалев е удовлетворен, че синдикалистката се е съгласила да бъде претендент на обединеното ляво. Според него тя ще се оправи с презастрояването, неналичието на детски градини и ясли. Ще работим в общ екип, уверен е Паскалев. Според него десницата е обединена против българската памет.

Стана ясно, че към момента се прецизира съдружният формат, който ще застане зад кандидатурата на Ваня Григорова .
 БСП-София и
БСП-София и " Левицата " дружно нападат кметския стол в София?

Повечето лица на " Левицата " в действителност са лица на Българска социалистическа партия до неотдавна

Малко по-рано през днешния ден от партия МИР оповестиха, че са решили да прекратят договарянията за сформиране на локална коалиция в София за локалните избори на 29 октомври. В писмо до Иван Таков ръководителя на групировката Симеон Славчев декларира, че МИР се отдръпва, защото е бил нарушен правилото на равнопоставеност сред евентуалните съдружни сътрудници и тъй като две от партиите в сформиращата се коалиция са организирали днешната конференция преди да е подписано съдружно съглашение и да са конкретизирани всички детайлности и правила към взаимното явяване на локалните избори. Това съгласно партия МИР демонстрира метод на налагане на част от субектите в обединението над останалите без да са съгласувани авансово и планувани общи взаимни дейности, който не би бил сполучлив за реализиране на стремежи резултат. Славчев акцентира, че силовото налагане на избрана организация или персона не може да бъде партньорско отношение и предпочитание да има устойчиви взаимоотношения сред сътрудниците.
 Снимка 631273
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР