Синди Крофърд е един от супермоделите на 90-те, но отначало

...
Синди Крофърд е един от супермоделите на 90-те, но отначало
Коментари Харесай

Поколения красота: вижте майката на Синди Крофърд и сестрите на модела, които работят в училище

Синди Крофърд е един от супермоделите на 90-те, само че изначало нищо не подсказва за звездния път, който я чака.

Тя се ражда в фамилията на Дан Крофърд, електротехник, и Джени Молъф, продавачка , а родителите ѝ се развеждат, когато е на 16.

Вижте в галерията фотоси на модела дружно със своята майка и баба.
 Няколко генерации хубост - Синди Крофърд и дамите в фамилията  Няколко генерации хубост - Синди Крофърд и дамите в фамилията  Няколко генерации хубост - Синди Крофърд и дамите в фамилията  Няколко генерации хубост - Синди Крофърд и дамите в фамилията
Синди не е единственото дете в фамилията. Когато е на 10 години, нейният 3-годишен брат Джеф, който тя назовава „ четвъртият най-влиятелен човек в живота ми “, си отива поради левкемия. Той обаче въодушевява Крофърд да посвети забележителна част от благотворителната си дарения на медицински изследвания.

Бъдещата звезда стартира да учи химично инженерство в Северозападния университет, само че напуща след половин учебен срок , откакто взема решение да се ориентира към кариера на модел. За това оказва помощ една щастлива случайност (или по-скоро пръст на съдбата): Синди е видяна от фотограф в родното ѝ градче ДеКалб, Илинойс, който я снима за колежански вестник.

В фамилията се раждат още две девойки , само че за разлика от Синди, нямат нищо общо с шоубизнеса, означават от. Даниел, е на 52 години , живее в Колорадо и работи в начално учебно заведение , а със брачна половинка си се радват на три деца.

57-годишната Кристин е учителка по математика и компютърни науки. Тя преподава още в Денвърския лицей, фамилна е и има двама синове.

Трите сестри признават, че са доста близки, а специалността на Синди в никакъв случай не пречила на връзките. Моделът нееднократно е казвала, че фамилията и нейните близки хора постоянно са били преди всичко в живота ѝ.

Синди рядко разгласява фотоси с роднините си, само че през май 2021 година показа в Instagram насладата от това да се събере още веднъж с най-близките дами от своето семейство. „ Толкова е хубаво още веднъж да бъдем дружно с моята майка и сестрите ми. Обичам ви “ , написа моделът към кадър, на който е в компанията на Джени, Даниел и Кристин .

На 55-годишна възраст Синди Крофърд се радва на сполучлива кариера и щастливо семейство със брачна половинка си Ранди Гербер , с който са женени от 1998 година Двойката има две деца – Кая и Пресли , които с уговорките си в модата към този момент крачат решително по стъпките на забележителната си майка.

Вижте техни фотоси в галерията долу.
 Семейство фантазия: Синди Крофърд, Ранди Гербер и двете им деца  Семейство фантазия: Синди Крофърд, Ранди Гербер и двете им деца  Семейство фантазия: Синди Крофърд, Ранди Гербер и двете им деца  Семейство фантазия: Синди Крофърд, Ранди Гербер и двете им деца
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР