Синди Крауфорд навърши на 22 февруари 2016 г. 50 години

...
Синди Крауфорд навърши на 22 февруари 2016 г. 50 години
Коментари Харесай

Синди Крауфорд - един супермодел на 50

Синди Крауфорд навърши на 22 февруари 2016 година 50 години и отпразнува рождения си ден с формалното си отдръпване от стилния подиум. В проектите на супермодела от 90-те влизат бизнес кариерата й, повече време за фамилията и поддръжка за щерка й Кая Гербер, която също мечтае за стилната сцена. Синди Крауфорд принадлежи към едно потомство, в което хубостта просто завладя света.



Клаудия, Наоми, Кристи, Надя, Тайра, Полина, Линда, Кейт, Хайди - това бяха и остават имена, синоним на неоспоримата хубост, сексапил и мощ на характера. Сила, която не им разреши да затънат в бързата популярност, да се поддадат на пороци и суетност. Тогава фотосите не се обработваха толкоз, нямаше обществени мрежи и добре премислен PR.

“Тази година една от тях - Синди, навърши юбилея си и се отдаде на дребната си персонална равносметка - за годините, хубостта и това, което я прави да струи от вътрешната страна. ”


Снимката, с която Синди влиза в света на модата

“Има неща, които не бих желала да са част от остаряването. Но това, което печелим, е доста повече от това, от което се отхвърляме. Влязох в личната си кожа едвам към 35 годишна възраст. ”



“Не мисля, че приглаждам както преди 20 години, не е и редно. ”



“Красотата се трансформира с годините ми. Винаги съм считала, че хубост и убеденост са синоними. Ако се чувстваш убеден, това виждат и другите. ”



“Всъщност съм по-щастлива с тялото си в този момент, в сравнение с преди. Имам по-добра връзка с него, тъй като тялото, което имам в този момент е това, за което съм работила. От чисто естетична позиция, то беше по-красиво, когато бях на 22-23 години, само че тогава не ми носеше наслада. Бях прекомерно заета да го съпоставям с другите. ”



“Остаряването държи суетата под надзор, дано го кажем по този начин. Лесно е когато си на 20 и кожата, косата са красиви. Тогава хубостта се вижда незабавно. Но когато се появят първите признаци на остаряване, би трябвало да се погрижиш за това, което е вътре, и тогава суетата отстъпва. ”


Синди с децата си. Тя е щастливо омъжена за Ранди Гербер, някогашен модел и предприемач, имат две деца
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР