Синди Крауфорд е призната за една от най-сексапилните звезди на

...
Синди Крауфорд е призната за една от най-сексапилните звезди на
Коментари Харесай

Синди Крауфорд неузнаваема: Съвсем се състари и повехна (Топ моделът лъсна на фото без грим и фотошоп)

Синди Крауфорд е приета за една от най-сексапилните звезди на 20 век. Тя е една от паметните модели на 90-те години и освен съумя да завоюва сърцата на милиони по  света, само че и направи сполучлива кариера, както и крепко семейство.

Първоначално се прочу като муза на Джани Версаче, само че отвън аления килим се утвърди като сполучлив притежател на бизнес, щастлива майка и брачна половинка, само че и неоспорима икона на стила.

На някои може да наподобява, че статусът й на знаменит супер модел въздейства на самочувствието на Синди, само че напомпаното его не е нещо, с което тя се хвали.

Въпреки неоспоримите триумфи Крауфорд си остана скромна майка на две деца и уравновесена жена.

57-годишният  модел поставя специфични грижи за  външността си, грижи се за кожата си, прави разтривки, спортува и се храни вярно. Готова да посрещне възрастта обаче тя бе сюрпризирана от нещо: „ Всички споделят,че кожата остарява, само че никой не загатва, че това се случва и с косата, която става все по-чуплива и пада. ”

Синди продължава да се грижи за буйната си преди коса. Скоро тя бе хваната в салон за хубост за тониране на корените. Бе щракната без грим и фотошоп. А почитателите не можаха да я познаят.  Коментираха, че Крауфорд доста е остаряла и се трансформира пред очите им, само че не към по-добро: ”Тя изглежда  друго без грим и фотошоп и по-стара за годините си! ”, „ Разбира се възрастта си споделя своето, само че без грим не наподобява на себе си! ”, разясняват феновете й.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР