Синът ѝ милиардер Илон може да в новинарските емисии нонстоп,

...
Синът ѝ милиардер Илон може да в новинарските емисии нонстоп,
Коментари Харесай

74-годишната майка на Илон Мъск по бански на корица на списание

Синът ѝ милиардер Илон може да в новинарските излъчвания нонстоп, само че 74-годишната Мей Мъск в този момент е в светлината на прожекторите, откакто стана най-възрастният модел, появявал се корица на Sports Illustrated.

Мей, която с изключение на модел от 50 години, е и диетолог, показва съвършени форми за възрастта си, позирайки в оранжево-бежов бански костюм.

Мей също по този начин има три деца - основния изпълнителен шеф на " Tesla " Илон Мъск, ресторантьора Кимбал Мъск и режисьорката Тоска Мъск.

" Не съм си представяла, че мога да бъда модел на бански за Sports Illustrated на тези години, хората несъмнено щяха да ме тикнат в лудница в случай че бях дръзнала да кажа, че ще застана пред обектива ", сподели през смях Мъск във видео, оповестено от списанието. " И в този момент, ето ме ", усмихва се тя.

" Много съм разчувствана да кажа на хората, че дамите и на 70 години са прелестни ", добави тя.

Снимките са направени в Белиз, а Мей сменя два костюма - на Bahia Maria с 3D флорални елементи и двуцветен костюм на Maygel Coronel, както и тоалет с изрязан контур с едно рамо.

Дъщеря ѝ Тоска я приветства за изявата и споделя, че се гордее с майка си, която с изключение на, че има две докторски степени, е най-безстрашната жена на планетата и се е снимала в клип на Бионсе.

Новият брой на списанието излиза през днешния ден, 19 май.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР