Синът й Лоренцо иска традиционен цигански годеж – с искане

...
Синът й Лоренцо иска традиционен цигански годеж – с искане
Коментари Харесай

Софи Маринова се върна със снаха от Дубай

Синът й Лоренцо желае обичаен цигански годеж – с искане на булката, посетители, блага, ястие и пиянство
Софи Маринова отпътува сама за Дубай през февруари и след две седмици се върна със снаха. Сега гласовитата певица, която се прибра за 8 март, е в трескава подготовка на годеж, тъй като синът й Лоренцо държи на традициите и упорства да желаят булката, както си му е реда - с празненство, доста посетители, блага, ястие и пиянство.

За повторно Софи решила да отиде сама в Дубай, с цел да си отпочине и пазари умерено. Първите 7 дни гласовитата певица прекарала в релакс, като го съчетала с професионален ангажимент - от списанието „ Golden wings ” й връчили премия за музикалните й достижения и я поканили да краси корицата им. На втората седмица пристигнали синът й Лоренцо с дългогодишната си другарка Мария, колежката на Софи и нейна кумица - Преслава, мъжът й Павел, както и още няколко другари. Малко откакто се събрали всички в Дубай, Лоренцо споделил на майка си, че се е подготвил да предложи брак на обичаната си.

„ Те от дребни се познават и Лоренцо сподели: „ Аз ще се бракосъчетавам ”. Той й предложи брак на частното сафари – пръстенче, всичко, както би трябвало... Ние се разплакахме от благополучие. То толкоз хубаво! Сега Лоренцо два-три дни звъни и вика: „ Мамо, желая си годеж, но цигански – с музика, с ястие, с пиянство... Той това вика: „ Ох, за какво ти споделям всичко на тебе, всичко казваш в медиите ”, показа Софи в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”.

Лоренцо, който също опитва да гради музикална кариера, и майка му към този момент се приготвят да желаят публично булката от родителите й. „ По наша традиция, ромите отиваме при майка й и татко й ще си я желаеме с печени агнета, това-онова, пилета... ”, изясни Софи, която тези дни показа римейк на безконечния си шлагер „ Стари рани ” в дует с Меди.

Годежът ще е в по-тесен кръ г – семейство и родственици, въпреки че и от двете страни не са малко. „ Лоренцо е като мен – всяка заповед е предпоследна. Викам: „ Да не кажеш от през днешния ден за на следващия ден женитба и аз да се чудя накъде да хвана и какво да върша ”, разяснява Софи. Лоренцо я успокоил, че сватбата ще е идната година през март. С обичаната му декларирали още, че на тържеството желаят единствено Софи да им пее. Тя е доста щастлива, че имат това предпочитание, само че е решила да предложения много свои сътрудници, които сигурно също ще се изявяват на сцената.

Организацията на сватбата ще бъде поверена на експерти – другари на певицата. Дали тя ще отиде на сватбата с джентълмен? „ Е, па дай Боже и аз да намеря ”, възкликна Софи в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР