Синът се държеше неадекватно. Каза, че ни е извикал, защото

...
Синът се държеше неадекватно. Каза, че ни е извикал, защото
Коментари Харесай

Нови Разкрития За Аньо, Който Уби Жестоко Майка Си Златка Ще Ви Изправят Косата!

„ Синът се държеше несъответстващо. Каза, че ни е извикал, тъй като майка му е спряла да диша. Не вярваше, че дамата е умряла, твърдеше, че единствено „ малко й е прилошало “, споделиха те.

„ Роднини сме, само че от две години не си приказваме. Нищо, че живеем врата против врата. Имахме спор за парцел и завещание, не се разбрахме и прекратихме връзки “, сподели съседът им прочут във Войводово като Митко Камата.

„ Непрекъснато се караха. Викове, писъци, кавги. И синът Аньо и дъщерята Женя не са доста добре душевен. Ходеха да се лекуват, но не ги слушаше главата “, добави комшията. Според локалните Аньо на млади години бил напълно обикновено момче, дори бил студент в Пловдив. „ Обаче нещо му стана. Дълго време се лекуваше по психиатриите и не се държеше съответно. Дъщерята и тя е душевен лабилна, непрестанно се караше с майка си “, настояват локалните хора.

В цялото село се знае, че Златка е била измъчвана с години от децата си. И двамата са нямали непрекъсната работа, непрестанно са й желали пари.

Преди да се пенсионира Златка е работила в администрацията на съда в Хасково.

Началникът на ОД на Министерство на вътрешните работи в Хасково Ангел Цанков удостовери, че се проверява ликвидиране. Около 13 часа в неделя служители на реда с патрулка водиха дъщерята Женя. Криминалисти обясняват дали тя е съпричастна в малтретирането и причиняването на мъчителната гибел на майка си.

По следствието са назначени голям брой експертизи. Синът Аньо е въдворен в психиатрия до момента в който трае следствието, а се чака дъщерята Женя да го последва или да бъде задаржана в ареста за 24 часа.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР