Синът на звездата на ЛА Лейкърс ЛеБрон Джеймс - Брони,

...
Синът на звездата на ЛА Лейкърс ЛеБрон Джеймс - Брони,
Коментари Харесай

Тежка контузия за сина на ЛеБрон Джеймс

Синът на звездата на ЛА Лейкърс ЛеБрон Джеймс - Брони, е получил тежка травма по време на подготовка по-рано през този месец. 16-годишният гимназист е скъсал менискус и е претърпял интервенция, която обаче ще го извади от игра до края на сезона, оповестяват ESPN и LA Daily News.

Bronny James suffered a torn meniscus in his knee at a practice earlier this month and had surgery to repair it, first reported by the Los Angeles Daily News and confirmed by ESPN.
— SportsCenter (@SportsCenter) Брони е част от гимназиалния баскетболен тим на Сиера Кениън, само че поради пандемията от COVID-19 отборът не е играл формален мач през тази година. Въпреки това учебното заведение му се готви да даде начало на баскетболния си сезон тази пролет, само че тежката контузия ще извади 188-сантиметровия наследник на ЛеБрон Джеймс от състава.

През предишния сезон, който беше негов първи като част от отбора на Сиера Кениън, Брони записа приблизително по 4.1 точки за към 15 минути игрово време в 34 дуела. Той е считан за един от най-перспективните млади играчи в Съединени американски щати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР