Синът на Златко Златев - Златистия е задържан и ще

...
Синът на Златко Златев - Златистия е задържан и ще
Коментари Харесай

Стрелецът от Лозенец е синът на Златко Златев-Златистия

Синът на Златко Златев - Златистия е арестуван и ще получи обвиняване за стрелбата в столичния кв. " Лозенец ". Заради случая беше арестуван и сина на някогашния министър в държавното управление на Национална движение „Симеон Втори" Долорес Арсенова Калоян. 

Според версията на проверяващите оръжието е благосъстоятелност на Арсенов, който в злощастния ден е чествал раждането на бебе. В компанията му бил Йордан Златков, за който се счита, че е създал изстрелите. Деянието му е окачествено като демонстрация на безчинство с особена смелост и цинизъм.

Оръжието, с което е стреляно, е законно. Калоян Арсенов е разпитан като очевидец и е освободен. Възможно е Арсенов също да бъде упрекнат за погрешно предпазване на револвера.

Свидетел на стрелбата е бил артистът Радо Шишарката, прочут с шлагера си " Тигре, тигре " през `90-те години. Пред Нова тв той изясни, че е бил поканен да пее на празненството по случай роденото дете на 30-годишния Калоян.

" Чуха се два-три изстрела. Разбрах, че момчето, което е стреляло, си е играло с револвера и е стреляло несъзнателно. Имаше използван алкохол ", описа фолкпевецът.

Инцидентът стана на ул. " Цветна градина " като един от патроните е улучил прозореца на апартамент на първия етаж на близка кооперация. В този миг в него било младо семейство с бебето си, което не е потърпевшо.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР