Синът на зам.- шефа на Окръжна прокуратура Бисер Михайлов -

...
Синът на зам.- шефа на Окръжна прокуратура Бисер Михайлов -
Коментари Харесай

Ето прокурорския син, пребил легендата на Миньор

Синът на зам.- шефа на Окръжна прокуратура Бисер Михайлов - Васил, е арестуваният и пуснат за побоя над легендата на футболния " Миньор " (Перник) Румен Андонов. Той бе грубо пребит измежду бял. В момента Румен е настанен в „ Пирогов “ със счупена на две места челюст, оток, потърпевшо око.

Васил е следващият арестуван член на фамилията си. Преди 12 години и татко му, още тогава зам.-окръжен прокурор на Перник, бе арестуван и упрекнат за лихварство. Заедно с него бе задържан и брат му, на който Бисер е кръстил сина си. Тогавашният вътрешен министър Цветан Цветанов разгласи, че заместител окръжният прокурор на Перник е отпуснал заем от 30 000 лева и е получавал рента от 3700 лева на месец. Той е отправял закани по отношение на очевидци и фамилиите им и ги е принудил да поемат отговорности за 10 хиляди евро. В следствие обвиняването падна, а Михайлов бе върнат на работа.

Заради татко му, всички прокурори в районната прокуратура в Перник са си създали отказ, заяви говорителката на Окръжна прокуратура - Перник, прокурор Албена Стоилова.

За нападението над Андонов заяви жена му Сандра, оповестява 24 часа. Тя уточни, че е бил обект на експанзия от прокурорски наследник. Нападнатият Румен Андонов сега е президент на ФК Кракра 1919, а преди този момент има 14-годишен стаж в професионалния футбол в " Миньор " (Перник), като половината от времето е бил капитан на тима.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР