Синът на загиналия в събота собственик на Лестър Вичай Сривадханапрабха

...
Синът на загиналия в събота собственик на Лестър Вичай Сривадханапрабха
Коментари Харесай

Синът на собственика на Лестър със специално изявление към феновете

Синът на починалия в събота притежател на Лестър Вичай Сривадханапрабха - Айяват, направи изказвания посредством клубния уебсайт, в което увери, че ще продължи делото не татко си.

" Бих желал да благодаря на всички с цялото си сърце за голямата поддръжка. Случилото се ме накара да осъзная какъв брой значим бе татко ми за толкоз доста хора по целия свят. Трогнат съм от това, че той има значимо място в сърцата на толкоз хора. Много съм горделив, че имам подобен извънреден татко. От него ми бе завещана тази доста значима задача да продължа делото му и имам намерение да направя тъкмо това. Знам, че ще получа нужната поддръжка за това. Благодарен съм за всичките ви известия и благи думи. Отдавна татко ми ме научи да бъда мощен и да се грижа за фамилията си. Той обичаше своето семейство. Той трансформира Лестър Сити в семейство. И нищо не би го карало да се гордее повече от това да види по какъв начин членовете на това семейство, което той построи, се поддържат взаимно в този печален интервал.

Той ме напусна, завещавайки ми да продължа. Ще направя всичко по силите си, с цел да запазя неговите огромни фантазии ", показа Айяват Сривадханапрабха, който до момента бе вицепрезидент на Лестър.

" I would like to thank everyone from the bottom of my heart for this overwhelming support. "
— Leicester City (@LCFC) October 31, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР