Синът на Виктория и Дейвид Бекъм, Ромео, се събра отново

...
Синът на Виктория и Дейвид Бекъм, Ромео, се събра отново
Коментари Харесай

Синът на Виктория и Дейвид Бекъм се върна при бившата

Синът на Виктория и Дейвид Бекъм, Ромео, се събра още веднъж с някогашната си другарка.

Преди няколко месеца двойката разгласи обществено, че след пет години връзка е решила да приключи връзки. В началото на годината Ромео разгласи раздялата си с модела, като написа пост в Инстаграм, който гласеше: " С Мия взехме решение да се разделим. Все още се почитаме доста, продължаваме да сме другари и постоянно ще бъде по този начин ".



Тогава се заприказва, че тя даже се е изнесла от общия им дом. След това Ромео бе видян да се подвизава в уеб сайтове за запознанства. " В биографията му пишеше, че е професионален футболист ", сподели източник, поискал анонимност, пред изданието Mirror. Двамата с Миа започнаха да се срещат през 2019 година В края на 2023 година по-наблюдателните почитатели видяха, че не са разгласили свои фотоси в обществените мрежи от дълго време. Поради тази причина и потегли мълвата, че са се разделили, а Ромео малко по-късно я удостовери. 

Междувременно някогашната на брат му Бруклин се завърна в фамилията. Daily Mail показва, че певицата Хана Крос, с която най-голямото дете на Бекъмови се срещаше през 2019 година, сега излиза със шурей му. Хана е била видяна в Лос Анджелис с 34-годишния Брадли, по-големия брат на Никола Пелц-Бекъм.

" Брадли наподобява няма нищо срещу това, че Крос е имала сериозна връзка със брачна половинка на сестра му. Той желае да я впечатли, като я заведе в най-известното място в Лос Анджелис, където парите не са проблем ", разяснява източник пред в. Sun. Малко след раздялата си с Хана Бруклин стартира да се среща с Никола, за която в този момент е женен.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР