Синът на Ваня Костова - Боян, който съвсем скоро ще

...
Синът на Ваня Костова - Боян, който съвсем скоро ще
Коментари Харесай

Синът на Ваня Костова се раздели с жена си и вече е с нова

Синът на Ваня Костова - Боян, който напълно скоро ще стане на 40 години, към този момент има нова жена, твърди светската клевета.

Новата изгора се споделя Блага и двамата прекарват съвсем всяка свободна минута дружно. Пред другари Боян казвал, че най-накрая е намерил точната жена, и то откакто претърпя тежко раздялата с майката на щерка си - Стефания.

Момиченцето на Боян към този момент е втори клас и се споделя Ванеса, кръстено е на гласовитата си баба. Боян и Стефания са разведени, а певицата от " Тоника " и снахата дълго се караха пред медиите една с друга, написа " Хотнюз ".

Певицата в действителност била всеотдайна майка и баба, само че имала доста инатлив манталитет и завладяващ темперамент. Истината за нейната същина лъсна под прожекторите на Големия брат.

Естрадната звезда бе във война със съквартирантите си Валентин Кулагин и Божана Кацарова, а по време на една от последните задачи, изплува тайната, че Ваня постоянно е отправяла злостни мнения зад гърбовете им. Същевременно дни по-късно се отмята от към този момент изреченото и се прави на тяхна първа другарка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР