Синът на трагично починалата Мисис България Универсал Донка Стоянова изплака

...
Синът на трагично починалата Мисис България Универсал Донка Стоянова изплака
Коментари Харесай

Синът на Мисис Бургас Донка Стоянова изплака мъката си и обяви какво ще направи съвсем скоро

Синът на трагично умрялата Мисис България Универсал Донка Стоянова изплака тъгата си в обществените мрежи. Момчето разгласява известие на профила на майка си, където е поместило и некролога ѝ. " Този пост е за информация на заинтригуваните ", написа синът и добавя, че на погребението ще бъдат околните ѝ, а всички останали няма да бъдат върнати, само че да не не помнят, че не са мечтани. Синът на най-красивата омъжена бургазлийка разкрива и какво ще направи напълно скоро. Ето какво написа той:

Днес изгубих майка си.
Една красива душа в толкоз нежно тяло си отиде от нашия неправдив свят.
Заради острия си и язвителен звук нямаше изключително доста другари. Нито пък и роднините и я долюбваха. Но в никакъв случай не е споделила нещо погрешно. Истината рядко ти печели другари. Тя беше обичана единствено от душите търсещи истина и раздаващи обич. Всеки различен - непосредствен, отдалечен, родственик, чужд.. я наскърбяваше и проклинаше за смелостта и силата и да бъде себе си. А тя остана себе си до дъно.
Този пост е за информация на заинтригуваните - опечалени или злорадстващи. Не тъй като желая да ви видя към нея в този миг. Тя всички обичаше и нямаше неприятни планове към никого, само че никого и не желае да вижда. Нито приживе, нито в този момент.
Ще бъде заровена от мен, брат ми, татко ми и майка си. Всички останали няма да бъдат върнати, само че да не не помнят, че не са мечтани.
Този профил ще бъде заличен напълно скоро. А по-късно ще остане жива единствено в спомените ни и вечно в сърцата ни.
Мир на душата и!


Припомняме, че Мисис Бургас Универсал 2017 Донка Стоянова умря в нощта на 28-ми против 29-ти декември. Тя напусна този свят едвам на 54 години – в разцвета на силите си, месец, откакто завоюва короната за най-красивата омъжена бургазлийка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР