Синът на Тони Стораро не крие страстта си към луксозните

...
Синът на Тони Стораро не крие страстта си към луксозните
Коментари Харесай

Емрах пак се издъни! Лети със 160 км/ч в Слънчев бряг ВИДЕО

Синът на Тони Стораро не крие пристрастеността си към първокласните коли и бързите скорости.

Вероятно има пристрастеност и към нарушение на закона, защото нееднократно е попадал в светските летописи с гневното си шофиране. Последователите на Емрах в Инстаграм постоянно стават очевидци на това, че той не зачита едно от главните правила за безвредно шофиране - съблюдаване на позволената оптималната скорост. Нима се мисли за цар на пътя? Нима единствено той ръководи първокласно возило?

Е, Емрах отново се издъни... Този път той фучи със 160 км/ч на основен път в Слънчев бряг при ограничаване 50. Отново натиска крепко газта и още веднъж заплашва както себе си, по този начин и другите участници в придвижването по пътищата у нас. Добър образец ли дава Емрах на подрастващото потомство? Голяма част от това потомство са почитатели на изпълнителя в обществените мрежи и не пропущат нито един негов ход.



Откакто младият фолк артист се снабди с Audi RS7, подарък от татко му, не стопира да се прави на Шумахер на пътя и е въпрос на време рисковото му шофиране да приключи съдбовно.



Припомняме, че през месец май Емрах още веднъж се похвали с рисково шофиране. Тогава той разгласява клип в профила си в обществените мрежи, в който виждаме по какъв начин фучи с 200 км/ч, като прави рисковани маневри и изпреварва с висока скорост от дясно. А това се случва едвам няколко месеца, откакто той се снабди с шофьорска брошура, както и с нов автомобил.

Преди година синът на Тони Стораро още веднъж блесна с безумни осъществявания зад кормилото. Тогава той даже нямаше брошура. Наложи се и татко му да го пази, като тогава съобщи, че Емрах е изкарал нужния брой курсове за шофиране и му оставал „ само” изпита за брошура.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР