Синът на Тони Стораро - Фики, който днес е един

...
Синът на Тони Стораро - Фики, който днес е един
Коментари Харесай

Вижте закръгления Фики Стораро като дете

Синът на Тони Стораро - Фики , който през днешния ден е един от най-популярните фолк реализатори и секссимволите, в тийнейджърските си години е имал съществени проблеми с килограмите и даже го наричали кюфте, написа „ Галерия “.

Атрактивният участник в „ Като две капки вода “ бил много цялостен още от ранна детска възраст и търпял доста насмешки в учебно заведение. Именно това го амбицирало да влезе във фитнес залата и от възпълничък младеж да се трансформира в мускулест мачо.



Задачата обаче не е по никакъв начин лесна. Фики се подлага на жестоки диети, кара единствено на яйца и пилешко месо, като приема и много хранителни добавки, с цел да натрупа мускулна маса.

„ Бях доста любвеобилен и харесвах всичките ми съученички. Те обаче не ми обръщаха внимание поради килограмите “, спомня си Фикрет. Синът на Стораро имал съществени комплекси, които и до ден-днешен му въздействат. В поп-фолк средите даже се носят клюки, че е платил тлъста сума, с цел да бъдат отстранени всички негови остарели фотоси от интернет пространството.

„ Галерия “ въпреки всичко попадна на няколко, които издават за проблемите му с непотребните килограми. Една от фотосите е от присъединяване му в хора на олимпийските игри в Лондон през 2012. Заедно с още 4 деца Фики е от определените всред гении от цяла България. Тогава е едвам на 16.

Година по-рано пък даровитият юноша се явява на кастинг за първия сезон на „ Х Фактор “ у нас и впечатлява журито с ария на татко си. Не стига обаче до огромните концерти на шоуто, само че реакцията на потенциалите му дава самочувствие да продължи да се занимава с музика.

Любопитна детайлност е, че в Музикалното учебно заведение „ Любомир Пипков “ учи поп и джаз пеене и чалгата не му е по усета.

Нещо повече – до 17-ата си годишнина Фики е безапелационен, че не желае да следва стъпките на татко си и избира да се осъществя в различен род. Уви, в последна сметка схваща, че с цел да успее, би трябвало да заложи на комерсиалното.

В „ Като две капки вода “ обаче сподели, че има гений и отвън поп-фолка и е един от кандидатите за спечелването на огромната премия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР