Синът на Софи Маринова се моли да не сподели участта

...
Синът на Софи Маринова се моли да не сподели участта
Коментари Харесай

Лоренцо на Софка: Дано да нямам любовния живот на мама

Синът на Софи Маринова се моли да не показа участта й! Лоренцо неотдавна показа, че още веднъж е ерген и си пожелава единствено да не го застигне трагичната любовна орис на на майка му.

„ Аз съм доста дребен за сериозна връзка и не съумях да се кротна с едно момиче. Не съм за сериозна връзка на този етап”, показа младият реализатор. Музикантът споделя още, че се е разделил с приятелката си, тъй като го ревнувала от неговите почитателки. Връзката им обаче му помогнала да осъзнае, че е прекомерно млад за съществени връзки с някое момиче.

View this post on Instagram
A post shared by Софи Маринова (@sofi_marinova_official) on Apr 22, 2020 at 7:50am PDT

Певецът признава, че желае да има семейство и жена, само че на този стадий несъмнено не е тази вълна. „ Ох нека нямам любовния живот на мама!”, шеговито подмята младия реализатор. Всеизвестно е, че Софи Маринова има извънредно трагичен любовен живот, като даже с последния си фаворит Гринго, отново не се взеха спокойно и добродушно, а имаха съществени драми и даже стигнаха до бракоразвод, написа „ България днес”.

Самият Лоренцо е безапелационен, че не е негова работа с кого се среща майка му, само че се старае да се схваща с индивида до нея. Освен това двамата извънредно се сближили по време на карантината и в този момент са по-близки от всеки път. По думите му, двамата не имат вяра доста в историята за ковид, само че въпреки всичко спазвали ограниченията. Често излизали на разходка единствено двамата, пеели, слушали музика и гледали филми по през целия ден. Все отново с неспокойствие чака да се върне на работа, а дотогава съвместява ученето и записите на нови части.

View this post on Instagram
A post shared by Lorenzo (@lorenzo__music) on Dec 4, 2019 at 10:18am PST

„ В учебното заведение в Етрополе съм на независима форма на образование. Не че се лаская, само че съм добър ученик”, споделя единадесетокласникът.

Лоренцо е благополучен, че тази година не е зрелостник и се надява следващата година да няма втора вълна на вируса, с цел да може да отпразнува уместно завършването си. „ Моят бал ще е нещо ужасно, няма да е скромна колекция със сигурност”, крои проекти бъдещият зрелостник.

На въпроса, по какъв начин се оправят финансово, Лоренцо успокоява, че всичко в гласовитата му фамилия е наред. „ Имахме си заделени пари встрани и съумяваме да се оправим. Жалко е за хората, които нямат никакви благоприятни условия, за тях е най-трудно. Цялото ни семейство се крепи на нас двамата, би трябвало да се поддържаме в такива сложни моменти”, прибавя младият реализатор. Противно на упованията, Софка и Лоренцо нямат бели пари за черни дни, те разчитат на спестени от момчето средства, с които имал желание да си купи кола. „ Не сме спестовни, дори изобщо. Аз благодарение на майка ми спестявах пари, с цел да си купя хубава кола, когато стана на 18 години през август. Като виждам, тази кола няма да я карам кой знае къде и се наложи да бръкна в тези пари”, споделя татуираният юноша.

View this post on Instagram
A post shared by Lorenzo (@lorenzo__music) on Apr 14, 2020 at 10:14am PDT

Той възнамерява да изкара скоро шофьорски курсове, с цел да може да се движи свободно. Но отсрочва старта им поради новите си части. „ Пускам две нови песни единствено след няколко седмици, а по-късно и още. Песните са купонджийски, тъкмо като за разгара на сезона”, изяснява Лоренцо. „ Искам да получавам повече почитание от музикантите. Не желая да съм единствено Лоренцо на Софи, а да ме правят оценка като независим изпълнител”, прибавя още младата вяра.

Заради големия интерес към него, постоянно му се налагало да ангажира вуйчовците си да го пазят от напористи последователки. По думите му, ползата към него се ускорява и постоянно е обект на офанзиви от почитатели, които напират за фотоси. Интересът на разнообразни девойки пък довел и до раздора с гаджето му, което по думите му, било доста ревностно. „ Имам проблем с ревността към мен и значително това унищожи последната ми връзка”, добавя Лоренцо.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР