Синът на Софи Маринова се е сгодил преди дни. Купонът

...
Синът на Софи Маринова се е сгодил преди дни. Купонът
Коментари Харесай

Лоренцо на Софи Маринова се сгоди ВИДЕО

Синът на Софи Маринова се е сгодил преди дни. Купонът е бил в Етрополе, където е родният дом на певицата.

На публикувани фрагменти в мрежата се вижда празненството пред блока. За събирането ромската перла е наела духовия оркестър в нейния роден град.

" Празнуваме честността на булката. При сватовете сме. Другата седмица е годежът ", изясни пиарът на Софи в клипче, показващо веселбата.

За събирането Софи Маринова е избрала да се облече в дълга рокля с червен цвят, комбинирана със златни украшения.

Фолк звездата Роксана не пропусна да насочи привет към Софи и бъдещото младо семейство: " Честити да сте ми! Честита наслада блага моя Софи. Бъдете здрави, благословени и щастливи. На сватбата ще съм там. Мангава тут ".

Сватбата на Лоренцо и избраницата му Мария ще е на 25 ноември.
   View this post on Instagram

Наскоро Софи Маринова разкри, че е Лоренцо е поднесъл годежен пръстен на своята дългогодишна другарка Мария, когато и тримата били на отмора в Дубай.

" През втората седмица в Дубай пристигна Лоренцо с жена му. Мария се споделя. Те от дребни се познават и Лоренцо сподели: " Аз ще се бракосъчетавам ". Той й предложи брак на частното сафари – пръстенче, всичко, както трябва… Ние се разплакахме от благополучие. То толкоз хубаво… Сега Лоренцо два-три дни звъни и вика: " Мамо, желая си годеж, но цигански – с музика, с ястие, с пиене… Той това вика: " Ох, за какво ти споделям всичко на тебе, всичко издаваш ", разказа Софи в средата на месец март.
   View this post on Instagram

Синът на звездата Лоренцо и приятелката му към този момент живеят дружно под един покрив.

" Момичето го познаваме. Живее до нас. Много е миличко ", изясни още Софи и отсече: " Която жена обича Лоренцо, и аз я обичам ".
   View this post on Instagram
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР