Синът на Софи Маринова - Лоренцо, пак е хлътнал до

...
Синът на Софи Маринова - Лоренцо, пак е хлътнал до
Коментари Харесай

Софи Маринова с нова кандидат-снаха

Синът на Софи Маринова - Лоренцо, отново е вдлъбнат до уши и влюбен в следващата си възлюбена. Наследникът на ромската перла допреди няколко месеца бе благоприятен за комшийката си от Етрополе Мария, само че в последния миг реши да анулира сватбата. А повода бе появяването на друга госпожица в живота му.

Новата на Лоренцо се споделя Катерина. Изглежда, романсът сред забъркващия се непрекъснато в проблеми наследник на Софка и изгората му продължава. Даже нещата стават по-сериозни. Преди дни Лоренцо е срещнал майка си с следващата си обичана.

Както постоянно, ромската перла е останала възхитена от " снахичката " и доста я харесала. Именно Софка качи фотография на младите влюбени, под която сложи едно сърчице. Маринова била безапелационна, че Катерина има ангелско лице и е тъкмо за наследника й.

Никога до момента ромската перла не е казвала неприятна дума за някое от завоеванията на сина си. Софка по принцип гледа да не се меси в живота на единствения си правоприемник. Но Лоренцо доста държи майка му да изкаже мнението си за по-сериозните му гаджета. Точно заради тази причина младият артист, който неотдавна не е избухнал с ария, изчаква да види по какъв начин ще се развият връзките му с девойките и чак тогава ги среща с известната си майка.

Софка се надявала, че с Катерина Лоренцо ще спре да се забърка в проблеми и кавги. Мацката до единствения правоприемник на Маринова се стремяла да го пази от " другари ", които го тикат по неприятния път, по който бе тръгнал.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР