Синът на Софи Маринова - Лоренцо отговаря на въпроси на

...
Синът на Софи Маринова - Лоренцо отговаря на въпроси на
Коментари Харесай

Лоренцо отхвърли твърденията за него

Синът на Софи Маринова - Лоренцо дава отговор на въпроси на почитатели, свързани със абсурда за издирването му по обвинявания за трафик на мигранти. 

Преди 10 дни се появи информация информация, че униформените издирват Лоренцо заради изказванията на 21-годишния задържан Иван С., който бе арестуван да прекарва група бежанци край Русокастро.

Пред проверяващите, Иван твърдял, че синът на Софи Маринова го взел от строителен обект в София, качил го на БМВ-то и закарал до Дебелт. На входа на селото, колата е спряна от патрулен автомобил и имената на двамата са записани в листата на проверявани лица.

На стори в Инстаграм той изрично отхвърли изказванията. По думите на сина на Софка всичко, което се е изписало за него, са  " най-просто казано неистини ". " Всеки един, който ме познава персонално, знае, че съм задоволително образован и учтив да не се занимавам с противозаконни действия ", продължи Лоренцо.

Певецът не показа по какъв начин съгласно него се е стигнало до това името му да бъде забъркано в този скандал и дали някой го е натопил. 

" Никога не съм се крил. Бях си у дома от самото начало. После полицията се усетиха, че е неистина като отидох до тях да  " Никога не съм се крил. Бях си у дома от самото начало. После полицията се усетиха, че е неистина като отидох до тях да се изясним какво се случва "  написа още синът на Софи Маринова. 

Освен това Лоренцо даде обещание да се завърне с гръм и тропот на музикалната сцена. Той показа още, че продава колата си, която е първокласен Мерцедес, само че няма да минава на по-нисък клас автомобил, в противен случай - ще надгражда. В профила си той сподели и идната кола - Бентли.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР