Синът на Софи Маринова е шофирал бясно из София, но

...
Синът на Софи Маринова е шофирал бясно из София, но
Коментари Харесай

Скандално поведение: Лоренцо на Софи Маринова шофирал бясно с над 200 км/ч в София

Синът на Софи Маринова е карал лудо из София, само че не е бил заловен от полицията. За случката стана ясно от стори, което е било качено в формалния профил на Лоренцо в Instagram. Към момента видеото не е налично, само че има скрийншот, на който се вижда ясно в чий профил е качено, както и километража на колата, на който е изписано 226 км/ч.

Виж още: Алекс Робов със мощно обръщение след гибелта на Денис: " Пълната независимост е тук "

Сторито не е налично към този момент или е било бързо изтрито, откакто Лоренцо е осъзнал, че това може да му коства шофьорската брошура, настояват разнообразни родни таблоиди. 19-годишният артист кара безценен " Мерцедес " и наподобява си е разрешил да натисне педала на газта до край. Подобно държание обаче заплашва живота на всички участници в придвижването и не би трябвало да се прави на непозволени места. Трябва да се означи въпреки всичко, че от видеото не излиза наяве дали Лоренцо е карал първокласната кола.

Колата е ръководена със 146 километра над разрешеното, а това значи, че би трябвало водачът да бъде санкциониран с близо 1500 лв. + лишаване на шофьорската брошура за 3 месеца и прекъсване на колата от придвижване за месец, пишат медии. Фенове са били скандализирани от постъпката на Лоренцо и споделиха: " Това не е за хвалене! Ужас! Така стават белите не пътя. От неопитни младежи, които вършат жестоки нещастия поради висока скорост ".

Към този миг Лоренцо не е коментирал тематиката публично, както и дали в действителност той е бил зад кормилото или някой различен.

Виж още: Скандално: Моделка спала с 500 мъже, желае да си легне с още толкоз, само че преди да навърши 30 

Изображение: https://www.instagram.com/lorenzo__music/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР