Синът на собственика на ЦСКА Гриша Ганчев - Данаил, заяви

...
Синът на собственика на ЦСКА Гриша Ганчев - Данаил, заяви
Коментари Харесай

Данаил Ганчев: Строежът на новия стадион трябва да започне през 2023 г.

Синът на притежателя на ЦСКА Гриша Ганчев - Данаил, съобщи на конференция през днешния ден в Министерството на младежта и спорта, че чака построяването на новия стадион на " алените " да стартира през 2023 година. Той добави, че срокът за построяването на нов сатдион " Българска войска " ще отнеме към година и половина-две.

По рано денем, който ще разреши на " аремйците " да създадат действителни дейности по построяването на новия си дом. Това стана допустимо, откакто от клуба почистиха финансовите си отговорности от 6 милиона лв. към държавното сдружение " Сердика спортни парцели ".

" Благодаря на Министерството на младежта и спорта, на министър Радостин Василев, на неговия екип, както и на сдружението „ Сердика спортни парцели “ за това, че сключихме това съглашение, което е идната стъпка към построяването на нашия нов дом. Новият стадион „ Българска войска “ ще бъде за нашите деца, с цел да се реализира нещо хубаво в спорта като цяло. В рамките на оптимално къси периоди ще бъдете осведомени за детайлите по плана ", стартира Ганчев.

" Смятам, че благодарение на ММС и след подписването на съглашението, изваждането на нужните разрешителни може да бъде изпълнено до края на годината, с цел да може през 2023 година действително да има първа копка. Oчакванията са стадионът да бъде готово за година и половина-две ", приключи той.

" Взаимоотношенията сред ЦСКА и страната са изцяло уредени и към този момент няма никакви спънки по пътя към построяването на новия стадион " добави изпълнителният шеф на ЦСКА – Филип Филипов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР