Синът на собственика на ресторант "Рибарника", в който в петък

...
Синът на собственика на ресторант "Рибарника", в който в петък
Коментари Харесай

Синът на собственика на заведението от коронакупона с Милко Калайджиев със скандално оправдание ВИДЕО

Синът на притежателя на ресторант "Рибарника ", в който в петък беше прекъснато празненство с 50 души, се показа в ефир като... диджей. На въпрос на кореспондент от Българска национална телевизия какво прави в заведението, Стойчо Тодоринов съобщи, че "бил озвучител и щял да бъде назначаван на работа ". Малко по-късно изявление, той е избутан от татко си да не приказва повече.

"Аз бях озвучител, бях диджей. Ще ме назначават тук на работа, тъй като доста им хареса по какъв начин озвучавам ситуацията ", съобщи пред Българска национална телевизия синът на притежателя на Рибарника.

Стойчо Тодоринов е правоприемник на бизнеса на семейството. Той мъчно може да бъде комплициран с диджей, защото е измежду настоящите младежи под тепетата. Спряган е измежду най- мечтаните ергени в града, бе претендент за общински консултант.

Полицаите му споделили, че ще заплати до 300 лева санкция, описа той в телевизионно изявление.



Певецът се зарече, че към този момент ще пита за броя на хората, в случай че го поканят на частно празненство. "Ще отида единствено в случай че празненството е в хола, а не в заведение ", акцентира Калайджиев.

Той изясни, че е остарял другар със притежателя на "Рибарника " Димитър Тодоринов, който го поканил в петък на рождения си ден. "Очаквах 10-15 души, само че бяха доста повече, въпреки и пръснати на голямо пространство. Имаше и личен състав, въпреки всичко кухнята работеше ", призна Милко.

Той твърди, че не е взел хонорар. Хванал микрофона и изпял 3-4 песни, с цел да поздрави рожденика. Парчетата даже не били от неговия репертоар. Калайджиев прецизира, че отишъл на купона към 19, 30 ч., пял и таман се канел да си потегля, когато пристигнала полицията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР