Синът на сирийския президент Башар Асад заяви, че хората, които

...
Синът на сирийския президент Башар Асад заяви, че хората, които
Коментари Харесай

Синът на Асад: Знам що за човек е баща ми

Синът на сирийския президент Башар Асад съобщи, че хората, които назовават татко му деспот, не схващат действителността в страната му и че популацията се е обединило с него в битката против " нашествениците ", оповестява бразилският в. " Глобо ", представен от АП.

15-годишният Хафез Асад е в състава на сирийската делегация на Международната математическа олимпиада в Рио де Жанейро.

Хафез Асад, кръстен на дядо си, не изтъкваше наличието си, до момента в който не бе интервюиран от кореспондент на " Глобо ", който го попита какво мисли за хората, които назовават татко му деспот.

" Знам какъв човек е татко ми. Като президент, хората приказват доста неща за него. Мнозина са слепи. Но това, което споделят, не е действителността ", отговори Хафез Асад. " Аз пребивавам в моята страна и виждам ужаса, който става там. Населението и държавното управление са обединени в битката против нашествениците, които завладяват страната ", добави синът на сирийския президент.

През последните години Бразилия е приела повече сирийски бежанци - над 2300 - в сравнение с която и да е друга страна на Американския континент. Там живее огромна сирийска диаспора, датираща от миграцията при започване на 20-ти век, отбелязва организацията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР