Синът на синята - легенда Георги Аспарухов - Андрей, сподели

...
Синът на синята - легенда Георги Аспарухов - Андрей, сподели
Коментари Харесай

Синът на Гунди: Мачовете със Славия и Лудогорец са по-важни от всякога

Синът на " синята " - легенда Георги Аспарухов - Андрей, показа своята наслада от триумфа на Левски в дербито против ЦСКА-София с 1:0.

От своя профил в обществената мрежа Facebook, той разгласява забавен статус, в който отдава заслуженото както на футболистите, по този начин и на управлението в лицето на Павел Колев.

Според Аспарухов идващите два мача на левскарите, против Славия и Лудогорец, ще бъдат от решаващо значение за развиването на техния сезон.

" Честита победа и 3 точки! Винаги е радостно да победиш в добре посетен дуел, само че не би трябвало да се заобикаля от истината, че в трите пролетни мача се сътвориха не повече от 2-3 голови положения общо. Радостен съм, че и треньорът, и управлението (то е единствено Павел Колев засега) са наясно с това и не летят в облаците.

" Мачовете със Славия и Лудогорец са по-важни от всеки път за това да се разбере какво е лицето на тима и дали той ще се опита да употребява положителния миг. Каквото и да стане - " Само Левски ", само че ще е тъпо, в случай че не опитаме да се преборим и да победим в тези два мача! ", написа Аспарухов на Facebook профила си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР