Синът на шефа на Роснефт Игор Сечин – Иван, е

...
Синът на шефа на Роснефт Игор Сечин – Иван, е
Коментари Харесай

Внезапно е починал синът на особено близкия на Путин шеф на "Роснефт" - само на 35 години

Синът на шефа на " Роснефт " Игор Сечин – Иван, е умрял ненадейно на 35-годишна възраст. Това се е случило на 5 февруари, само че едвам в този момент става необятно известно. Бившият управител на ЮКОС Леонид Невзлин е обърнал внимание на запис в регистъра на наследствените каузи, от който излиза наяве, че Иван Сечин е умрял, заяви " The Moscow Times ".
 
Леонид Невзлин е един от някогашните ръководители на петролната компания ЮКОС на Михаил Ходорковски, която беше ликвидирана и трансферирана в " Роснефт " след началото на делото против притежателя ѝ. По данни на телеграм канала ВЧК-ОГПУ, непосредствен до Федералната работа за сигурност на Русия (ФСБ), публично се оповестява за откъснал се тромб, който предизвикал гибелта на младия Сечин.
 

 
Около 4 часа през нощта на 5 февруари 35-годишният Иван се оплакал, че се задушава, след което изгубил схващане. Каналът цитира за това думите на брачната половинка на Иван Сечин. Проблемът му бил обвързван с бъбреците. Медиците не могли да намерят верния адрес заради снеговалежа, гласи информацията, и по тази причина се забавили съдбовно - към 1,30-2 часа, откакто мъжът към този момент е бил примрял.
 
Починал е във вилно населено място в Красногорск край Москва. Според източници на телеграм канала основният изпълнителен шеф на " Роснефт " Игор Сечин е забранил на съветското разследване и ФСБ да проверяват гибелта на сина му.
 
Иван Сечин е работил в Газпромбанк, а от 2014 година е минал в " Роснефт ". На 25 години е бил награден с медал " За заслуги пред Отечеството " ІІ степен за " огромния принос за развиването на горивно-енергийния комплекс и дълготраен безкористен труд ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР