Синът на Румен Радев преди минути е приключил с даването

...
Синът на Румен Радев преди минути е приключил с даването
Коментари Харесай

Синът на Радев призна пред полицията за купона с непълнолетни

Синът на Румен Радев преди минути е завършил с даването на показания пред контрольор от Детска педагогическа стая в Четвърто РПУ, научи ПИК.

Пред проверяващите и в наличието на майка си Гинка Кесякова, той е признал за присъединяване си в купона в съботната нощ.

Както първо и извънредно ПИК заяви още в неделя, Радев-младши, който е малолетен, е бил на празненството без компаньон и без персонални документи. Това е уставено от служители на реда и инспектори от РЗИ-София, пристигнали на мястото на купона след сигнал на комшия за всеобща колекция, мощен звук и мятане на предмети по улицата.

Партито било в особено наета за задачата стая в столичен хостел на бул. "Христо Ботев ".

С признанието си пред полицията, че е бил на купона, Радев-младши опровергава изказванията на татко си, откакто преди дни от президенството публично пробваха да прикрият истината с изказване, че синът на президента не е бил на празненство.

Още тогава беше ясно, че това е неистина, защото и здравният министър проф. Костадин Ангелов по-рано беше удостоверил наличието на президентския наследник, а в този момент и самият юноша признава това.

Малко след 14:30 часа стана ясно, че Гинка и синът на Румен Радев, са напуснали постройката на Четвърто РПУ. Разпитът е траял към час, съобщи индивидът на ПИК TV пред районното Гергана Ингилизова.

Двамата са помолили да си тръгнат от през непряк ход, с цел да не бъдат снимани акцентирайки, че Радев-младши е малолетен.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР