Синът на принц Уилям и Кейт Мидълтън – 8-годишният принц

...
Синът на принц Уилям и Кейт Мидълтън – 8-годишният принц
Коментари Харесай

Принц Джордж може никога да не бъде крал, но това би било за добро

Синът на принц Уилям и Кейт Мидълтън – 8-годишният принц Джордж, е на трети по ред за наследавяне на трона. Но има все по-назряващи аргументи да се счита, че монархията може и да не дочака той да заеме това място, описват от.

През последните години на английските жители вършат все по-голямо усещане огромните суми, изразходвани от членовете на кралското семейство. Разследване на от началото на 2021 година демонстрира, че Елизабет Втора се е пробвала да повлияе на Народното събрание за смяна в проктозакон, с цел да не се наложи да разкрие пред общественността целия размер на персоналното си благосъстояние.
 Най-забавните изявления на кралица Елизабет Втора  Най-забавните изявления на кралица Елизабет Втора  Най-забавните изявления на кралица Елизабет Втора  Най-забавните изявления на кралица Елизабет Втора
Подобни сведения слага тематиката дали една монархия може да съществува наред с демокрацията и повдига въпроса за какво английските данъкоплатци не престават да заплащат толкоз доста, с цел да поддържат символичните владетели от една отминала ера.

Междувременно, сходно на татко си и дядо си, 8-годишният принц Джордж се приготвя за трона. Но дали монархията ще стигне толкоз надалеч?

Никой не е чакал да наследи английската корона по-дълго, в сравнение с 72-годишният принц Чарлз. Но когато въпреки всичко седне на трона (което ще се случи незабавно след гибелта на Елизабет Втора), някои считат, че при управлениео си той няма да има поддръжката на народа.

Според Клайв Ървинг, създател на „ Последната кралица: Как кралица Елизабет II избави монархията “ ( “The Last Queen: How Queen Elizabeth II Saved the Monarchy”), кралицата и татко ѝ, Джордж VI, са примерни владетели, само че не и тези преди тях. Появата на Чарлз на трона може да бележи завръщане към необичаните владетели от минали епохи, а това не би било добре за кралското семейство.

„ Преди да можем да преценим по какъв начин Уилям и по-късно Джордж биха могли да се оправят, би трябвало да позволим да забележим метода, по който монархията ще наподобява при крал Чарлз, и дали при него тя може да оцелее “, сподели Ървинг пред.
 Най-сладките моменти на принц Джордж  Най-сладките моменти на принц Джордж  Най-сладките моменти на принц Джордж  Най-сладките моменти на принц Джордж
„ По мое мнение принц Чарлз е завръщане към линията от несполуки, която надалеч не дава отговор на стандарта, заложен от майка му и дядо му. “ Ървинг прибавя, че откакто Чарлз стане държател, Англия най-сетне може да реши дали към момента се нуждае от монархия.

„ Всички социологически изследвания демонстрират, че по-младите британци не намират монархията за уместна “, сподели той. „ Това, което е видимо в това отношение, е усещането, че Уиндзорците са прекалено много, прекомерно доста товар, обитаващ на дворци. Както видяхме с Хари и Меган, както видяхме с Даяна, обществеността жадува от ден на ден за тази достоверност и човещина у своите водачи “, прибавя създателят.

„ Заедно кралското семейство заема 15 държавни жилища, платени с обществени пари на стойност минимум 82 милиона паунда годишно - за разлика от Дания да вземем за пример, която отпуска към девет милиона паунда на кралското си семейство. “

„ Стеснената монархия - по-малко дворци, без човешки товар и привлекателно съвременни лица от фамилията - може да накара едно рестартиране да проработи, само че това е невероятно да се реши сега. “
 UEFA EURO 2020: Кейт Мидълтън, принц Уилям и принц Джордж ръкопляскат от ложата на  UEFA EURO 2020: Кейт Мидълтън, принц Уилям и принц Джордж ръкопляскат от ложата на  UEFA EURO 2020: Кейт Мидълтън, принц Уилям и принц Джордж ръкопляскат от ложата на  UEFA EURO 2020: Кейт Мидълтън, принц Уилям и принц Джордж ръкопляскат от ложата на
Всичко това може да е неприятна вест за възможностите на принц Джордж да седне на трона - само че това не ознава, че животът му би бил прахосан.

Израснал с всички запаси, които има, както и двама родители като херцога и херцогинята на Кеймбридж, които да го поддържат, принц Джордж има опция да бъде „ Велик “, въпреки и не крал. Достатъчно е да употребява своите запаси и платформи, с цел да дава добър образец.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР