Синът на президента Румен Радев - Георги, е участвал в

...
Синът на президента Румен Радев - Георги, е участвал в
Коментари Харесай

Синът на Румен Радев участвал в бой в дискотека?

Синът на президента Румен Радев - Георги, е взел участие в всеобщ пердах в столична дискотека, твърди Breaking.bg, базирайки се на полицейски източници.

Мелето е станало в заведението "Golden Bee " на столичния бул. "Васил Левски " №16 в нощта против събота. В побоя, където най-активен е бил Радев-младши, са потърпевши няколко момчета.

Скандалът е сподавен след интервенция на полицията, извикана от шефовете на заведението. Запознати настояват, че побоят е бил провокиран от компанията на Радев-младши, а повода е тривиална - поради момиче. Униформените са ревизирали документите на всички участници в мелето. Осведомени настояват, че конфликтите са снимани от охранителните камери в заведението, само че до този миг не са показани.

Към момента Министерство на вътрешните работи обяснява случая, написа Breaking.bg, изтъквайки, че информацията не е оповестена обществено поради присъединяване на президентския наследник в побоя.

Това не е първият случай когато Георги Радев се замесва в всеобщ пердах. През 2017-а 15-годишният тогава Георги и група негови съученици седмокласници нахлуха в класна стая в столичното 38 СОУ "Васил Априлов " и набиха петокласник.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР