Синът на президента не е участвал в шумно празненство, точно

...
Синът на президента не е участвал в шумно празненство, точно
Коментари Харесай

Главният секретар на президента: Морално недопустимо е министър на здравеопазването да обсъжда по този начин непълнолетен

Синът на президента не е взел участие в шумно тържество, тъкмо това се сподели и в прессъобщението, не е и бил арестуван от полицията, само че нямаме и право да нарушаваме отбраната на персоналните данни на едно малолетно лице. Морално неприемливо е министър на опазването на здравето да разисква по този метод малолетен ". Това сподели в предаването "Денят онлайн " по Нова нюз Димитър Стоянов  Димитър Стоянов Димитър Кинов Стоянов е роден в София. Син е на журналистката Капка Георгиева, основен редактор на, основен секретар на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на.

Относно дискутираните хеликопери, които да бъдат употребявани при бедствия и повреди, при произшествия в планината, от президентството оферират да бъдат закупени пет хеликоптера плюс още един, с цел да бъде обезпечена цялата страна с въздушни коли за спешна помощ.

Експертът Димитър Стоянов  Димитър Стоянов Димитър Кинов Стоянов е роден в София. Син е на журналистката Капка Георгиева, основен редактор на увери, че деветтоният "Кугър " не е подобаващ за тази цел. "Заниженият надзор при осъществяване на публични поръчки със средства от Европейски Съюз води до обстановки като тази с джиповете и отчета на ОЛАФ ", сподели той.

Според основният секретар на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на президентът прецизно съблюдава Конституцията и законите на страната, като е сигурен, че рано или късно истината ще излезе нескрито.

"В известието на ОЛАФ се споделя, че става дума за машинация и корист със средства. Ясно се споделя, че се проверява смяната в критериите, не контракта или процедурата по сключването му. Докладът на ОЛАФ не сме го виждали, той е в прокуратурата. Никой не е твърдял, че договорът не е подписан от държавно управление на Бойко Борисов ", това сподели в предаването и, зам.-председател на парламентарната група на ГЕРБ.

"Отговор на въпросите, ще даде следствието. Ние не сме били призовавани от следствието ", безапелационен бе Ципов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР