Синът на президента на САЩ Доналд Тръмп и неговият индонезийски

...
Синът на президента на САЩ Доналд Тръмп и неговият индонезийски
Коментари Харесай

Тръмп-младши договаря сделка за $1,7 млрд. в Индонезия, но баща му няма общо

Синът на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и неговият индонезийски бизнес сътрудник обявиха във вторник, че тематичен парк , в който има хотел " Тръмп " и жилища, няма да има финансиране от Китай , оповестява АП.

В ход, който сигнализира критиците на Тръмп, MNC Land, индонезийската компания, която създава тематичния парк , благосъстоятелност на индонезийския милиардер Хари Таноесоедибьо, з аяви през май, че е наела дъщерно сдружение на китайската държавна металургична корпорация за построяването на парка в Западна Ява Лидо Сити тъкмо отвън Джакарта.

" Тематичният парк няма нищо общо с организацията на Тръмп. Трябва да го изясним ", сподели Таноесоедибьо по време на конференция в столицата, на която участва и Доналд Тръмп-младши, с цел да показа лансирането на Trump Residences в Западна Ява и Бали.

Таноесоедибьо разяснява, че неговата компания и китайска банка са разискали заем за неговия тематичен парк. " Това беше направено от нашия екип, само че най-после го отказахме ". Медии оповестяват, че е подписан заем от китайското държавно управление за 500 милиона $, само че това е отказано от компанията през май.

" Това няма нищо общо с Тръмп . Очевидно той (Таноесоедибьо) има огромна компания за парцели и двамата нямат нищо общо ", добавя Тръмп-младши.

Собственикът на парцела подписва договорка четири години по-рано, комплексът да включва хотел с марка " Тръм п " дружно с голф игрище, кънтри клуб, първокласни етажни собствености, имения и вили - предлагани в рекламния материал като Trump Residences . Заедно с тематичен парк, хотели, магазини, домове и квартал за хранене и развлечения, който MNC създава независимо, този първи стадий заема 3000 хектара .

Самият Trump Residences е на имот от 350 хектара, до който може да се стигне непосредствено през новооткритата автомагистрала Бочими от столицата на Индонезия .

Двете групи също работят и върху план от 102 хектара Trump International Resort, голф клуб и резиденции, ситуирани наоколо до свещения индуски храм на Танах Лот. Те дават обещание спираща дъха панорама и голф игрище със супер размер с аспект към храма.

Двата плана на Trump Residences в Западна Ява и Бали ще костват към 1,7 милиарда $ . Организацията на Тръмп ще ръководи парцелите по съглашение, подписано с MNC Land през 2015 година, преди Тръмп да бъде определен .

Въпреки че присъединяване на Тръмп в плана преди избирането му, провокират опасения, че непознати държавни управления могат да повлияят на неговата администрация , която е в жестока комерсиална война с Китай.

" Баща ми въобще не взе участие и той няма да взема решения, които засягат страна въз основа на договорка с недвижими парцели ", изяснява Тръмп младши, който е изпълнителен вицепрезидент на Организацията на Тръмп. " Би трябвало да сме доста... доста ясни за това. "

Таноесоедибьо декларира, че плановете са финансирани главно от неговата група компании.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР