Синът на президента на САЩ Джо Байдън - Хънтър Байдън,

...
Синът на президента на САЩ Джо Байдън - Хънтър Байдън,
Коментари Харесай

Хънтър Байдън пледира невинен по девет обвинения, свързани с данъци

Синът на президента на Съединени американски щати Джо Байдън - Хънтър Байдън, пледира почтен пред федерален съд в четвъртък по девет обвинявания , свързани с налози. Това заключи Агенция Франс Прес.

По време на чуването, което се организира в Лос Анджелис, Хънтър Байдън беше изправен пред окръжния арбитър Марк К. Скарси, назначен от някогашния президент Доналд Тръмп.

Обвиненията следват обвинителния акт в Централния окръг на Калифорния от преди повече от месец, в който той е упрекнат в неплащане на налози от 2016 година до октомври 2020 година

Прокурорите настояват, че средствата са били изразходвани за разкош и персонални потребности, в това число за опиати и конвой.

Това правно развиване последва непредвидената му поява на чуване в Камарата на представителите, където републиканците предложиха да го задържат за пренебрежение към Конгреса поради непокорство на призовка .

През юли 2023 година, синът на президента се призна
 Хънтър Байдън се появи изненадващо на чуването на Камарата на представителите
Хънтър Байдън се появи изненадващо на чуването на Камарата на представителите

То се състоя според резолюция, която го обявява за пренебрежение към Конгреса

Скандалите към Хънтър Байдън бяха употребявани от републиканците обвинявания в корупция. Правните му проблеми са доста, свързани с закононарушения за данъчното облагане и нелегално владение на огнестрелно оръжие.

Мнозинството гласоподаватели в Съединени американски щати смятат, че следствието за импийчмънт против президента Джо , а не като несправедлива политическа офанзива. Това демонстрираха резултатите от скорошно изследване на публичното мнение, оповестено от ABC News и Washington Post.

Тогава някогашният президент Доналд Тръмп съобщи, че изказванията за присъединяване на Хънтър Байдън в противозаконни покупко-продажби с украинска компания са
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР