Синът на президента на САЩ Джо Байдън Хънтър Байдън каза,

...
Синът на президента на САЩ Джо Байдън Хънтър Байдън каза,
Коментари Харесай

Хънтър Байдън казва, че републиканските критици на САЩ се „опитват да унищожат президентство“

Синът на президента на Съединени американски щати Джо Байдън Хънтър Байдън сподели, че критиците на татко му се „ пробват да унищожат президентство “ посредством безмилостни офанзиви против него и „ опит за ликвидиране аз ", в подкаст изявление, оповестено в петък.

Интервюто, извършено от неговия другар, музиканта Моби, беше оповестено един ден откакто Министерството на правораздаването на Съединени американски щати повдигна нови наказателни обвинявания против Хънтър Байдън, обвинявайки го в неплащане на налози, до момента в който финансира разточителен метод на живот. Не е ясно по кое време изявлението, извършено в художественото студио на по-младия Байдън в Сан Франциско, е било записано.

Обвиненията в четвъртък идват в допълнение към повдигнатото от 14 септември обвиняване против Хънтър Байдън за неистина за своите приложимост на опиати по време на покупката на огнестрелно оръжие. Той се призна за почтен по това дело.

53-годишният Хънтър Байдън също беше в центъра на следствие за импийчмънт на татко му от републиканците в Камарата на представителите. Републиканцит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР