Синът на престъпния магнат Никълъс ван Хугстратен е въвлечен в

...
Синът на престъпния магнат Никълъс ван Хугстратен е въвлечен в
Коментари Харесай

Съдебна битка на сина на престъпния магнат заради твърдения, че семейната фирма е използвала „въоръжени главорези“ в реда за разширяване на покрива

Синът на незаконния магнат Никълъс ван Хугстратен е замесен в правосъдна борба за първокласен апартамент, на фона на изказванията му фамилната компания е употребила „ въоръжени бандити “ по време на спор за уголемение на покрив.

Omani Estates Limited, компания за недвижими парцели, притежавана и ръководена от най-големия наследник на Ван Хугстратен Макс Хамилтън, 38, и трима от неговите братя и сестри, твърди, че има таванско помещение, в което Мария Ел Масури разшири жилището си.

Компанията „ неведнъж уреди сътрудници да ограбят жилището й, премахвайки входната му врата, а по-късно въоръжени бандити да разбият охранителните камери от стените му “, откакто тя кандидатства за владеене на пространството, съгласно госпожа Масури.

Върховният съд изслуша, че госпожа Масури и брачният партньор й са получили позволение за градеж през 2002 година за създаване на уголемение на мансарден покрив върху техния апартамент на втория етаж в Челси, Западен Лондон, на улица, където парцелите могат да дост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР