Синът на премиера на Израел беше принуден официално да се

...
Синът на премиера на Израел беше принуден официално да се
Коментари Харесай

Огромен скандал разтърсва Израел

Синът на премиера на Израел беше заставен публично да се извини, след публикуването на аудиозапис, които го уличи, че се е пазарял за пари, свързани с много противоречива договорка за транспорт на природен газ, подписана от татко му.

На записа се чува по какъв начин Яир Нетаняху приказва с Ори, наследник на магната Коби Маймон и декларира:

„ Брат, моят татко ти уреди договорка за 20 милиарда $, а ти не можеш да ми дадеш 400 шекела (116 долара) “.

Това става, до момента в който двамата излизали от стриптийз клуб, а Яир се нуждаел от парите за стриптизьорка.

Синът на Бенямин Нетаняху сервира подозрително опрощение, потвърждавайки, че казаното е „ неприятна смешка “, направена под въздействието на алкохол.

Записът е изработен пред 2 години и половина, като двамата младежи обикаляли клубовете в Тел Авив с държавен брониран автомобил и защита.

Яир очевидно загатва за огромно съглашение за разработка на газови залежи, открити в Средиземно море край Израел. Бащата на Ори е измежду огромните акционери в „ Израмко “, една от фирмите участнички в плана.

Записът бе публикуван в миг, когато Бенямин Нетаняху е разследван във връзка връзките си с известни богаташи. Едно от следствията е за това, че израелският министър председател е получавал нелегално дарове, в това число от австралиеца Джеймс Пакър и от холивудския продуцент Арнън Милчан.

“Bro, my dad arranged a $20 billion deal and you can’t spot me? " A recording of Netanyahu son outside strip club aired on Israel TV https://t.co/U4azLZczgM pic.twitter.com/dtXPGhJLED
— Bloomberg Politics (@bpolitics) January 9, 2018
Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР