Синът на председателя на е стигнал до физическа саморазправа в

...
Синът на председателя на е стигнал до физическа саморазправа в
Коментари Харесай

Напрежение със сина на Костадинов заради събиране на подписи за референдум срещу еврото


Синът на ръководителя на е стигнал до физическа разпра в учебно заведение, откакто събирал подписи за референдума против въвеждане на еврото. За това описа татко му.

В обществените мрежи Костадин Костадинов споделя, че синът му събира подписи измежду съученици за референдума за запазването на лв.. Стига се до спор.

Цитат от обществените мрежи
Снимка: bTV


" Бабаита на съответния клас... начинаещия евроатлантик къса демонстративно бланката и споделя - " ето какво мисля за вашата подписка ", написа Костадин Костадинов в обществените мрежи.

Костадинов споделя по какъв начин групата на неговия наследник се спречква с други младежи.

" Евробабаита изяжда шамарите. Има моменти, в които доста се гордея с децата си, и този е тъкмо един от тях ", прибавя водачът на „ Възраждане “.

„ Когато стане въпрос за възпитаници такива случки има всеки ден. Не десетки, не стотици, хиляди. И това е нещо напълно обикновено, тъй като и вие сте били в учебно заведение и аз съм бил в учебно заведение. И в случай че сте видели деликатно това, което съм написал, аз съм, го написал и съм го разказал с възприятие за комизъм и това, което съм написал е с усмивки вътре “, съобщи Костадин Костадинов на конференция.

Според Министерството на образованието сходна преживелица няма. Подписките се популяризират отвън учебно заведение, а шефът е предизвестил сина на Костадинов, че там партийната активност е неразрешена.

„ Проверка на РУО - Варна откри, че подписка против въвеждане на еврото не се популяризира на територията на учебното заведение, в което учи Тодор Костадинов. Учениците, в това число и Костадинов, настояват, че самодейността се популяризира отвън учебно заведение. Няма информация за физически конфликт сред възпитаници. Директорът на учебното заведение е извикал Тодор Костадинов на диалог, в който му е обърнато особено внимание, че законът не позволява в учебно заведение да се постановат идеологически доктрини и е неразрешена политическа и партийна активност “, допълват от просветителното министерство.

Според адвокати законът предстои на тълкувание и събирането на подписи за референдум може да не е политическа активност.

„ Референдумите по принцип не са активност на политическа партия. Те се провеждат от предприемчив комитет. Проблемът е, че при този съответен референдум виждаме едно доста ясно припознаване от страна на една политическа партия. Виждаме тази политическа партия да употребява информационните си канали, с цел да популяризира бланките си за подписи, да предизвиква хората да се подписват “, счита старши правният специалист в Българския център за нестопанско право.

По думите на Костадинов подписи за референдума се събират в цяла страна от пълнолетни възпитаници и студенти.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР