Синът на популярния режисьор и писател от сирийски произход Нидал

...
Синът на популярния режисьор и писател от сирийски произход Нидал
Коментари Харесай

Набиха сина на Нидал Алгафари в Слънчев бряг! Причината – спор за девойка

Синът на известния режисьор и публицист от сирийски генезис Нидал Алгафари – Николай, е бил атакуван и обичай от охранители на фолк дискотеката „ The 1 ” в Слънчев бряг, разбра HotArena.

Инцидентът с 22-годишния юноша се е случил предходната събота против неделя в дребните часове на нощта. Тогава наследникът на именития режисьор влезнал в известното чалга заведение с двама свои другари, които били с охранители. Компанията е имала среща с други мъже, с цел да изяснят спор между тях, обвързван с младо момиче.

По-рано денем синът на Нидал Алгафари получавал закани от неизвестен номер и с незнаен пехливанин си направил среща в заведението, с цел да се изяснят за девойката, писа „ Уикенд “.

До конфликт сред двете компании не се стигнало, защото откакто Николай и приятелите му, придружавани от трима телохранители влезнали в клуба, с цел да се срещнат с бабанките, защитата на дискотеката решила да се намеси.

Десетина от защитата на The One не оставили младежите да се карат и да се бият между тях, а нелетели върху тях, описват очевидци на мелето.

„ Набиха всички, забъркани в този скандал пред очите на стотици клиенти на дискотеката. Мелето продължи по-малко от минута, само че беше неприятна панорама “, разказва случката очевидец.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР