Синът на полицейски шеф е катастрофирал във Враца, но роднинската

...
Синът на полицейски шеф е катастрофирал във Враца, но роднинската
Коментари Харесай

Само в BulNews.bg! Скриха катастрофа във Враца със сина на полицейски шеф, вижте кой е той /снимки/

Синът на полицейски началник е аварирал във Враца, само че роднинската връзка остана в загадка, откри следствие на организация BulNews.bg.
На 1 април към 22.30 часа на бул. „ Васил Кънчов “ лек автомобил „ Фолксваген Голф “ скочи върху мантинелата малко преди влизането в подлеза при ж.п. гарата. За този случай със фотоси заяви единствено BulNews.bg. Тогава младите момчета признаха, че са от Мездра и обясниха злополуката с техническа нередовност с лоста за скоростите. На виделите какво ли не кореспонденти на медията ни им направи усещане бързината, с която колата бе изтеглена на пътя и отстранена от местопроизшествието.
Оказа се, че водачът на авариралия автомобил е 18-годишният Явор Митков от Мездра. Той е наследник на началника на районното ръководство на полицията в железничарския град Цветомир Митков Драгановски. В персоналния профил на младежа в обществената мрежа има даже негова фотография със същата кола, с която беше скочил на мантинелата.
Запознати със закона обясниха, че теорията на момчето за отскубнат скоростен лост е защитна теза, с която се цели да се избегне съществено санкции за злополуката. Така превишената скорост и загубата на надзор над автомобила се трансформират в ПТП по механически аргументи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР