Синът на покойните музиканти Айк и Тина Търнър - Айк

...
Синът на покойните музиканти Айк и Тина Търнър - Айк
Коментари Харесай

Заради наркотици: Арестуваха сина на Тина Търнър

Синът на починалите музиканти Айк и Тина Търнър - Айк Търнър младши, е бил задържан в Тексас предишния месец по съмнение в владеене на кокаин и подправяне на доказателства, заяви ДПА, като цитира обява в сп. " Пийпъл ".
Според изданието полицията в Алвин, щата Тексас, е задържала 64-годишния мъж, откакто е разкрила у него 1,7 грама кокаин и 0,7 грама метамфетамин. 
Айк Търнър младши също е музикант. Майка му умря на 83-годишна възраст на 24 май т.г.
Той карал бял Форд от 2013 година, когато служителите на реда го спрели, тъй като светлините на автомобила му били изключени, оповестяват от полицията, съобщи Българска телеграфна агенция. 
Органите на реда конфискували опиатите, откакто музикантът се опитал да ги погълне, " преди чиновниците да съумеят да му ги лишават ".
Айк Търнър младши е в затвор на окръг Бразория, като му е избрана гаранция от 70 хиляди щатски $. Пътничката в автомобила, Джесика Салинас-Ескивел, също е упрекната в владеене на метамфетамини.
Изданията " Пийпъл " и " Таймс " не са съумели да се свържат с юриста на музиканта.
Айк и Тина Търнър споделят дружно грижата за четири деца. Двамата имат общ биологичен наследник - Рони. Айк Търнър младши и Майкъл са деца от предходна връзка на Айк Търнър, които Тина осиновява след брака им. Тя има дете от саксофониста Реймънд Хил - Крейг. 
Двама от четиримата наследници на музикантите не са живи - Крейг се самоуби през 2018 година, а Рони умря от рак през декември м.г., напомня ДПА.
Айк Търнър умря през 2007 година от свръхдоза опиати. Двамата с Тина Търнър са разведени от 70-те години на предишния век.  В своя книга тя го упрекна в тормоз, на който е била жертва по време на съжителството им.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР