Синът на почетния председател на ДПС Ахмед Доган - Демир,

...
Синът на почетния председател на ДПС Ахмед Доган - Демир,
Коментари Харесай

Синът на Ахмед Доган пръсна 10 бона за рождения ден на щерка си! Изненадаха Ноел с 5-етажна торта

Синът на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган - Демир , е броил най-малко 10 000 лв. за празненството във връзка първия рожден ден на дъщеричката му Ноел . Малкото момиченце, което е плод на любовта на предприемача и милионерската наследница Памела Жейнова , е духнало свещичките на пететажна торта, направена от няколко топ майстори сладкари, в духа на известната анимация „ Червената шапчица " видя „ Галерия “.

Тържеството се е провело в бутикова зала на прочут столичен хотел. Освен голямата цифра 1 и изписаното име на детето, акценти в декора били особено направените горски къщурки, зелена поляна, дребни горски пътеки, червени рози и несъмнено, богатият скотски свят, с който героинята в детския филм се сблъсква.

Според осведомени единствено поднесеният сладкиш коства над 500 лева Първите два етажа наподобявали дънери, третият и четвъртият - книжки, а петият - голям обръч, още веднъж с името на дребната рожденичка.

От фотосите излиза наяве, че върхът е бил декориран със захарни фигури на Червената шапчица, гъби и трева. Сладките също били няколко типа животинчета и буквички, които сполучливо привлекли вниманието на гостите. Без да изневеряват на стила си, Демир и Памела посрещнали гостите с готова визия тоалети в нюанси на бяло и алено, още веднъж в тематиката на празненството.

Припомняме, че напълно неотдавна фамилията се завърна от отмора в Занзибар. Интересен подробност е, че зад граница за първи път пътуваха всички дружно - и родители, и деца. По-рано единствено двамата си подариха сантиментално пътешестване до Доминикана.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР