Синът на победителя от Световната купа в Англия Ноби Стайлс

...
Синът на победителя от Световната купа в Англия Ноби Стайлс
Коментари Харесай

Синът на победителя от Световната купа в Англия заявява, че „топката с глава уби баща ми“ в молба за промяна

Синът на спечелилия от Световната купа в Англия Ноби Стайлс предизвести, че „ топката с глава умъртви татко ми “ и упрекна футбола, че не „ се грижи свои някогашни играчи ".

Семейството на Стайлс е измежду 19 ищци, които са подхванали правосъдни дейности против Футболната асоциация (FA), Английската футболна лига (EFL), Футболната асоциация на Уелс (FAW) и борда на Международната футболна асоциация (IFAB) поради мозъчни пострадвания, за които се твърди, че са претърпели футболисти по време на кариерите им.

Правното оборване към този момент е достигнало до висшия съд и Джон Стайлс, чийто татко умря през 2020 година, откакто страда от форма на деменция, породена от повтарящи се удари в главата, известна като хронична травматична енцефалопатия (CTE), има вяра, че спортът би трябвало да направи повече, с цел да поддържа някогашни играчи.

„ Честно казано, приказвам в този момент, тъй като след три години акция след гибелта на татко ми, с цел да получа помощ за играчи, които страдат от CTE деменция, нищо не се случи “, сподели Стайлс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР