Синът на пернишкия прокурор Бисер Михайлов - Васил, отива на

...
Синът на пернишкия прокурор Бисер Михайлов - Васил, отива на
Коментари Харесай

Прокурорският син Васил Михайлов отива на съд за осем престъпления

Синът на пернишкия прокурор Бисер Михайлов - Васил, отива на съд. Това сподели заместител районният прокурор на София Иван Стефанов и изясни, че в обвинителния акт са разказани осем закононарушения.

Младежът стана прочут след няколко случая на побой, за които е упрекнат.

В съда са импортирани 12 тома материали, а прокуратурата ще изиска да бъдат разпитани 45 очевидци. Готови са и няколко експертизи, като разноските по следствието към този момент доближават 5000 лв., разясни Стефанов.

Васил Михайлов отива на съд за закана за ликвидиране и няколко телесни повреди. Сред заканите, които той отправял, е и случай на закана към охранител в ареста. В рамките на следствието са постъпили сигнали и за други прояви на младежа.

За най-тежкото закононарушение той може да получи сред 2 и 10 години затвор, сподели Иван Стефанов.



На 27 октомври Софийският градски съд постанови мярка за неотклонение " домакински арест " на Васил Михайлов от Перник, упрекнат в побой откакто видеа с проявената свирепост против разнообразни хора бяха оповестени в интернет.

С решението си Софийски градски съд анулира определението на Софийския областен съд, с което на Васил Михайлов е взета мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Съдът одобри, че има обосновано съмнение, че Михайлов е направил трите закононарушения, за които е упрекнат, защото досега показанията на потърпевшите не са опровергани. Въпреки че законовият период за задържане не е надвишен, неговата дълготрайност е снижила заплахата от осъществяване на закононарушение, считат магистратите. Съдът означи и обстоятелството, че обвиненият е неосъждан.

Определението е дефинитивно и не предстои на тъжба и митинг.

18-годишният Васил Михайлов е наследник на Бисер Михайлов, който по време на случилото се беше заместител областен прокурор на Перник. След ареста на сина му Бисер Михайлов самичък изиска да бъде освободен от управителния пост и да остане редови обвинител.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР