Синът на общински съветник от Криводол е бил заловен с

...
Синът на общински съветник от Криводол е бил заловен с
Коментари Харесай

Арестуваха сина на общински съветник с наркотици

Синът на общински консултант от Криводол е бил хванат с опиати, заяви BulNews.
Случилото се е от тази нощ, оповестиха от Министерство на вътрешните работи във Враца. Малко след среднощ полицейски патрул спрял за инспекция в Криводол лек автомобил Volkswagen Passat. Колата била ръководена от 20-годишния Ж. Желязков от село Осен. Той е наследник на общинския консултант Йордан Желязков. В предходния общински съвет на Криводол Йордан Желязков е бил част от Движение за права и свободи, само че сега е от нова политическа мощ – БДЦ.

Униформените преровили автомобила на младежа, при който разкрили 3 черни полиетиленови пликчета. В 2 от тях ченгетата разкрили зелена суха листна маса, а в 3-тото - бяло вещество. При изработката на полеви наркотест откритото реагирало на канабис и амфетамин. Полицаите създали на 20-годишния проба за приложимост на наркотични субстанции, като уредът отчел позитивен резултат за съществуване на амфетамин.
На същия е публикуван ваучър за здравно проучване, което той отказал да направи и му е формиран акт по закона за придвижване по пътищата.

Младежът е арестуван за период от 24 часа във районното ръководство във Враца, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР